Pressmeddelanden

Plexian lanserar Google Pay

Fintechbolaget Plexian lanserar idag Google Pay. Användaren kan nu enkelt ansluta sitt Edge-kort till tjänsten för att betala snabbt och smidigt med sin Android mobil eller smartklocka.

Fintechbolaget Plexian lanserar idag Google Pay. Användaren kan nu enkelt ansluta sitt Edge-kort till tjänsten för att betala snabbt och smidigt med sin Android mobil eller smartklocka. Betaltjänsten kan användas online, i appar och i fysisk butik där kontaktlösa betalningar accepteras. Google Pay är säkert och tryggt och skyddar betalningsinformation med flera säkerhetslager för att hålla användarens konto säkert.

"Mobila betalningar ökar i användning och vi vill kunna erbjuda våra kunder en bredd av digitala betalningslösningar som efterfrågas av dagens konsument. Vi är glada att lansera Google Pay som ett steg i att bredda vår portfölj", säger Lina Andolf-Orup, CCO på Plexian.

Det är enkelt att komma igång med Google Pay, genom att lägga till Edge-kortet i Google Pay appen eller i Edge appen. När kortet är tillagt kan man börja använda Google Pay direkt.

För mer information om Google Pay besök: https://pay.google.com/about/

För ytterligare information kontakta:

Staffan Mattson, VD Plexian AB (publ)
E-post: staffan@plexian.se

Om Plexian

Plexian är ett FinTech bolag som grundades 2017 med ett fokus på kunden baserat på möjligheter skapade genom "open banking". Plexians affärsmodell bygger på att konvertera redan existerande medlemmar hos partners med stora medlemsdatabaser, till användare av den egenutvecklade plattformen Edge.

Filer för nedladdning

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.