Pressmeddelanden

Plexian adderar detaljhandelsexpertis till styrelsen

På bolagsstämman den 5 maj tog Plexian AB (publ) ("Plexian" eller "Bolaget") in ny kraft i styrelsen i form av Henric Blomsterberg. Henric har en mycket lång erfarenhet av detaljhandel såväl traditionell handel, som online-handel och kommer därför att vara ett viktigt bidrag till den fortsatta utvecklingen av Plexians plattform Edge.

  • Vi är glada att Henric valt att bli en del av Plexians styrelse. Genom honom får vi tillgång till mycket värdefulla kunskaper om detaljhandel. Henric är dessutom en av de tidiga investerarna i Plexian, så han har följt vår utveckling under lång tid. Han har drivit traditionella butiker och online-handel, vet hur kunder tänker, har följt handelns utveckling sedan tidigt 90-tal och vet vilka utmaningar och möjligheter som de kommande åren bär med sig, säger VD Staffan Mattson.
  • Jag har haft förmånen att följa Plexian ett tag, de har haft en mycket intressant utveckling och är på ett positivt sätt ett annat företag idag än när jag träffade dem första gången. Jag har själv investerat i bolaget och tycker att affärsmodellen är fantastisk. Jag känner också att Plexian har en operativ ledning som vet vad de ska göra och en VD med precis den kompetens jag tror behövs för att få ett bolag som Plexian att växa och bli det bolag man förtjänar. Detta är verkligen spännande, säger Henric Blomsterberg. 

En intervju med Henric Blomsterberg finns här.

Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB | 08-684 211 10 | adviser@eminova.se. Plexians aktie handlas sedan april 2021 på First North.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Staffan Mattson, VD Plexian AB (publ)
E-post: staffan@plexian.se

Om Plexian
Plexian är ett FinTech bolag som grundades 2017 med ett fokus på kunden baserat på möjligheter skapade genom "open banking". Plexians affärsmodell bygger på att konvertera redan existerande medlemmar hos partners med stora medlemsdatabaser, till användare av den egenutvecklade plattformen Edge.

Filer för nedladdning

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.