Pressmeddelanden

Plexian utökar sin finansiella rapportering för ökad transparens

Malmö 23 januari 2023: Som en del av sin nya strategi för ökad tillväxt, utökar det Malmöbaserade fintech-bolaget Plexian sin finansiella rapportering och inför kvartalsredovisning från och med Q1 2023. Syftet är att öka transparensen och ge aktieägare såväl som andra intressenter bättre insyn i bolaget och att kontinuerligt uppdatera om dess utveckling.

- Vi tror på att vikten av att vara transparenta gentemot våra målgrupper och andra som intresserar sig för bolaget. Det finns inget att vinna på att undanhålla information som marknaden vill och behöver veta, snarare tvärtom. Jag är övertygad om att många företag har mycket att vinna på att öppna upp, säger Johan Möllerström, VD på Plexian.

Införandet av kvartalsrapportering innebär att bolaget, förutom årsredovisning och bokslutskommuniké, även kommer att redovisa delårsrapporter för Q1 och Q3. Resultaten av dessa kommer att offentliggöras den 9 maj respektive den 7 november 2023.

- Vi gör denna förändring av flera anledningar - dels för att växa som företag men framförallt för att komma närmare våra kunder. Vi anser att en nära och genuin relation med våra målgrupper är avgörande för vår framgång och den spännande resa vi nu står inför, säger Johan Möllerström.

För ytterligare information:
Johan Möllerström, VD Plexian
E: johan.mollerstrom@plexian.se
T: +46 (0) 768 86 81 78

Lovisa Fredriksson, presskontakt
E: lovisa@lfpr.se
T: +46 (0) 734 33 31 10

Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkomission AB | 08-684 211 10 | adviser@eminova.se 

Pressbild Johan Möllerström, VD Plexian:
https://www.dropbox.com/s/avlu7zdsleqtlzj/Johan%20M%C3%B6llerstr%C3%B6m.jpeg?dl=0

Om Plexian

Plexian är ett fintech-bolag som grundades 2017 och som verkar inom segmentet försäljningsdrivande lojalitetslösningar med kunden i fokus. Affärsmodellen bygger på att konvertera redan existerande medlemmar hos B2B partners med stora medlemsdatabaser, till användare av den egenutvecklade plattformen Edge. Medlemmen får tillgång till unika datadrivna erbjudanden baserat på köpmönster och Plexians partner kan skapa en ökad förståelse för sin kund baserat på analyser som grundar sig på kundernas transaktioner och aktiviteter på Edge. För mer information, se www.plexian.se.

Filer för nedladdning

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.